Referenties


Zelf een referentie over Vivian Kraamzorg plaatsen?


van der Valk E. - 2024-04-09

Wij gunnen iedereen Vivian in hun kraamweek! Vivian heeft enorm veel kennis en legt op een hele prettige manier dingen uit. Het was onze derde kraamweek, maar ondanks dat we al wat ervaring hadden, heeft ze ons nog een hoop bij geleerd. Vivian heeft oog voor de baby en kraamvrouw en heeft aan een half woord genoeg. Ze ziet snel wat er nodig is en handelt daar ook naar. Onze andere kinderen van 5 en 7 betrok ze fijn bij de verzorging van hun broertje. Hun rol als grote broer en zus werd, voor hun idee, hierdoor serieus genomen. Dit alles voorloopt heel natuurlijk en de kinderen voelden zich erg prettig bij haar. Wij hebben mede door Vivian en fijne kraamweek gehad.


Joline P. - 2024-02-24

Vivian heeft veel ervaring en kennis en is een heel kundige Kraamzorg. Heel warm en betrokken en een keiharde werker! We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen.


Nancy van der B. - 2023-12-02

Voor de tweede keer Vivian gehad voor de kraamzorg wederom zeer tevreden


Kelly van A. - 2023-08-28

Een heel fijne week achter de rug met Vivian. We hebben veel geleerd en ze heeft ons veel uit handen genomen. We zouden haar zo weer vragen bij een volgende zwangerschap!


Myrthe van der B. - 2023-02-24

Na een aantal bewogen dagen in het ziekenhuis was het fijn om thuis te komen bij Vivian. Ze is erg rustig en stabiel waardoor je echt even op haar kan leunen in de zorg van jezelf en je kindje. Ze weet goed wanneer ze aanwezig moet zijn en wanneer ze zich even terugtrekt. Daarnaast heeft Vivian een fijne persoonlijkheid en echt passie voor haar vak. Ik hoop dat we nog een keer een kraamweek mogen beleven met Vivian als kraamverzorgster. Dikke pluim!


Eveline R. - 2022-11-07

Wij zijn erg goed begeleid door Vivian. De week begon met dat we totaal niet wisten waar we moesten beginnen met een baby in huis maar aan het einde van de week hadden we alle informatie en tools meegekregen van Vivian waardoor wij vol vertrouwen zelf aan de slag konden zonder hulp. Vivian weet zich perfect aan te passen aan wat wij als gezin nodig hadden en het voelde daardoor erg vertrouwd en ontspannen.


Thomas & Willemijn. - 2022-08-15

We hadden het geluk Vivian nog te kunnen boeken, en wat zijn wij daar blij mee! Ze heeft ons echt heel fijn geholpen, duidelijke instructies gegeven en ook goed uitgelegd waarom dingen zo moeten zijn. Zeker omdat het ons eerste kindje was, hadden wij veel vragen, en die konden we (zelfs buiten de werkuren) altijd stellen. Ook echt duidelijk iemand met heel veel ervaring. We hadden het niet anders gewild.


Mary H. - 2022-07-10

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad dankzij Vivian. Vivian voelt alles feilloos aan en je merkt aan alles dat zij jarenlange ervaring heeft. Vivian voelt zo vertrouwd. Het leek net of wij Vivian al jaren kenden. Niet alleen voor Luca,maar ook voor mij en mijn man is zij onze rots in de branding geweest. We hebben ontzettend veel geleerd en ook heel veel gelachen. Mocht Luca een broertje of zusje bij krijgen weten wij Vivian te vinden. 


Lauren L. - 2022-05-27

Vivian is een hele lieve, vriendelijke vrouw waarbij je je gelijk welkom voelt. Ze kijkt naar wat de baby nodig heeft en handelt daar dan ook naar, maar ook heeft ze aandacht voor de rest van het gezin.

Nancy V. - 2022-05-01

Wij zijn bijzonder tevreden met de zorg die vivian gegeven heeft aan ons gezin tijdens de kraamtijd. Vivian heeft veel ervaring en dat merk je direct. Ook al was dit ons 2e kindje, we hebben ontzettend veel van Vivian mogen leren. Ook de omgang met onze baby en zoon van 1,5 was helemaal naar tevredenheid. Al snel voelde Vivian als onderdeel van de familie en we vonden het heel jammer toen ze weg ging aan het einde van de kraamweek. Mochten we ooit nog een kindje krijgen dan weten we Vivian te vinden!


Sabine van B. - 2021-11-06

Ik ben heel tevreden met de kraamzorg door Vivian. Door haar ruime ervaring en afstemming op ons gezin kregen we precies de zorg die we nodig hadden. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat wij als nieuwe ouders vertrouwen kregen in onszelf en ontspannen bleven, omdat dit uiteindelijk ook het beste is voor de baby. Rondom de borstvoeding was Vivian ook heel kundig en heeft mij goed door wat uitdagingen heen geholpen, waardoor ik uiteindelijk volledig naar wens borstvoeding kon geven. Daarnaast waren er prettige afspraken gemaakt en zorgt Vivian voor een stukje nazorg, waardoor je niet het gevoel hebt in het diepe te worden gegooid. Al met al een enorm fijne kraamweek gehad dankzij Vivian!


Babet J. - 2021-10-02

Vivian is een lieve, kundige en enthousiaste vrouw die voor veel steun en leermomenten heeft gezorgd. Naast de zorg voor Cato is ze ook heel goed in het stellen van de juiste vragen wanneer het gaat om mijn gezondheid of algemene gevoel. Ze voelt goed aan waar ze nodig is en is duidelijk in haar communicatie wat fijn is om alles goed te kunnen leren. Vivian is echt een hele fijne steun geweest!


Sharon B. - 2021-09-27

Ondanks dat wij een ongewone kraamweek beleefde stond Vivian toch voor ons klaar. Vivian heeft een persoonlijke aanpak en geeft goede tips. Ze heeft ons erg geholpen.


Elise H. - 2021-07-14

Zeer prettig ervaren door de persoonlijke benadering. Ze stond echt naast ons in onze zoektocht. Nam uit handen waar nodig en stimuleerde eigen kracht waar kon.


Rianne H. - 2021-07-06

Vivian is een uitstekende kraamverzorgster. Ik ben erg goed begeleid bij de borstvoeding, hierin heeft ze mij zelfvertrouwen gegeven! Met haar juiste adviezen, experimenteren en tips is dit dan ook goed gelukt! Ook voor de zorg voor onze andere dochter, ze nam haar mee bij de verzorging van Max. Het huishouden was tiptop in orde, Vivian begon hier meteen mee. Al met al konden wij terug kijken op een fantastische week! Ik zou haar zeker aanraden bij anderen!


Jaleesa L. - 2021-03-29

Vivian is een hele fijne, ervaren en lieve kraamzorg. Geen vraag is te gek en alles word zorgvuldig en rustig uitgelegd. Wat hebben we een fijne kraamweek gehad! Bedankt voor alle goede zorgen lieve Vivian!


Joelle van der H. - 2021-01-30

Vivian is een super fijne kraamverzorgster. Tijdens de kraamweek enorm veel geleerd van haar. Vivian is geduldig, eerlijk en werkt hard! Ik zou haar bij iedereen aanraden.


Judy Nadja V. - 2021-01-17

Vivian is zeer kundig, heeft zoveel kennis en zorgt voor rust en duidelijkheid tijdens de kraamweek. Ze neemt alles uit handen en zorgt ervoor dat je optimaal van je kind kunt genieten maar zorgt er ook voor dat je zelf goed uitrust! Ik gun iedere kraamvrouw Vivian als kraamverzorgster! We kunnen haar niet genoeg bedanken...


Deborah T. - 2020-12-06

Ik heb de kraamzorg prettig ervaren ook mn partner vondt het prettig en informatief en ze hield rekening met de zorg vraag en behoeften van ons hele gezin!!! Heel positief en tevreden zijn wij, een goed opstart om het daarna alleen te doen de zorg voor onze baby en gezin.


Nadia van D. - 2020-11-17

Wat een top kraamzorg. Vivian was voor de tweede keer bij ons. Wat een super fijn en vertrouwd gevoel hadden wij wederom. Voor iedereen binnen het gezin werd goed gezorgd en rekening mee gehouden. Echt iemand met passie voor haar werk!!!


Henriette van E. - 2020-09-20

Vivian voor de 2e keer gehad en wat is zij een aanwinst! Ze is fantastisch! Echt een topper en zou iedereen aanraden haar te nemen. Wat ga ik haar missen!


Onima L. - 2020-05-29

Ik had me geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Vivian heeft er voor gezorgd dat ik met volle zekerheid het moederschap aan kan!


Stefanie C. - 2020-05-15

Hele fijne kraamperiode gehad door de goede zorgen van Vivian. Gezellig, betrokken, professioneel en zeer kundig. In deze coronatijd was zij onze rots in de branding :)


Denise K. - 2020-04-29

Vivian is betrouwbaar, lief en heeft alle aandacht voor baby en kraamvrouw!


 Charlotte V. - 2020-01-25

Wij hebben dankzij Vivian top kraamdagen gehad!


Joline P. - 2019-11-19  

Heel fijne zorg gehad en heel betrokken kraamverzorgster


Sharon B. - 2019-08-14

 Vivian heeft ervoor gezorgd dat we een goede start met ons kindje konden maken. Ze geeft goede tips, is proactief en heeft passie voor haar werk.


 Lisa - 2019-07-11  

In mei is onze dochter geboren. Wij wisten vanaf het begin van de zwangerschap dat wij Vivian graag weer als kraamverzorgster zouden willen. Ze is bij ons zoontje ook geweest en dat was super goed bevallen. Nu ook weer! De klik was er met het gezin en ze heeft heel veel kennis! Ze is fijn in de omgang en geen vraag is te gek. Ze zorgt met liefde voor de kindjes. Bedankt Vivian voor je goeie zorgen!!


Liesbeth Groenveld - 2019-03-20  

Vivian is iemand die zeer begaan is met jou als kraamvrouw, jullie pasgeborene en de overige gezinsleden. Ze neemt haar vak heel serieus en is zeer kundig.Ze heeft veel ervaring en kennis opgedaan tijdens haar loopbaan en daar hebben wij van mogen profiteren. Haar aanwezigheid in de kraamperiode is plezierig zonder overheersend te zijn. Wij zijn erg blij dat we weer op Vivian hebben kunnen rekenen tijdens deze bijzondere periode.


Henriette van Elsacker - 2018-11-29 

Fantastische kraamvrouw! Vakkundig en super lief! Echt een aanwinst in je kraamweek. Zou haar iedereen aanraden!


Marjolein Buskop - 2018-04-25 

Wij hebben een fantastische kraamhulp gehad met Vivian. Vivian heeft ons tal van tips en trucs meegegeven en al haar voorspellingen kwamen uit. Vivian bezit een bak aan kennis en kunde welke zij op een prettige manier weet over te brengen. Vivian heeft ons het vertrouwen gegeven dat wij het goed deden en zullen doen voor onze Jens. Vivian had op al onze vragen een antwoord en gaf ons adviezen zonder een moment onze instinctieve vader- en moeder gevoelens voorbij te gaan. We kijken terug op een mooie tijd en missen Vivian stiekem wel een beetje, alhoewel het ook heel fijn is dat het vertrouwen dat zij in ons had terecht is. Het gaat super goed met ons en Jens!


Fam. de Koning - 2018-02-12 12:44:35 

Lieve Vivian, 

We moeten het al een paar dagen zonder je doen... Het was wederom weer heel fijn om je in ons midden te hebben. Na de goede ervaringen met Olivia was het geen moeilijke keuze om weer voor jou te kiezen in deze bijzondere dagen. Je adviezen zijn zeer waardevol en je hebt echt 'hart voor de zaak', dat is erg mooi om te merken. 
Olivia vond het ook erg gezellig dat je er was en vraagt nog geregeld naar je ;)

Al met al, nogmaals dank!

Groeten, 
Marc, Ilse, Olivia en Sifra


Denise de Knegt - 2018-01-09

Wij hebben een hele fijne week gehad dankzij Vivian. Zij levert geweldige kraamzorg. Het is altijd afwachten of het klikt en dat deed het. Zo vlogen de dagen ook voorbij met goede zorg en vele tips. Doet haar werk met veel liefde en dat is ook erg fijn voor de kleine. Ik zou Vivian zeker aanbevelen als kraamverzorgster ! Bedankt voor alles !


Odeta Muis - 2018-01-02

Vivian was voor ons de perfecte kraamhulp. Met haar grote schat aan ervaring waren we heel erg geholpen; zeker toen in het begin de borstvoeding nog niet goed liep hielp Vivian ons om alles voor elkaar te krijgen. Zelfs onze kieskeurige kat wist Vivian te waarderen.


Kim Schreij-Spelbrink - 2017-10-11 09:11:30 

Lieve lieve Vivian,

In 2012 schreef ik het al; 'als ik ooit zwanger word, wil ik jou als kraamhulp'. En wat heb je onze verwachtingen waargemaakt! Op 29 september is onze prachtige Hannah geboren. Jij hebt ervoor gezorgd dat wij als gezin daar optimaal van konden genieten. Je hebt mij, Martin en Emma zo fantastisch en professioneel begeleid, Hannah met zoveel liefde en warmte verzorgd (wij konden de zorg voor haar daardoor zonder twijfel aan jou overlaten en dat vertrouwen krijgt niet iedereen van een kraamvrouw ????), het complete huishouden gedraaid en als bonus heb je een heerlijke babymassage-cursus gegeven (Hannah is er nog zen van). Dankzij jouw kennis op het gebied van borstvoeding en Dunstan babytaal zijn wij klaargestoomd voor de zorg voor onze meid en heb jij gezorgd dat wij daar veel vertrouwen in hebben.
Lieve Viv, we missen je! Ongelooflijk bedankt! Dikke knuffel van Martin, Kim, Emma & Hannah ????


Nadia van Duijn - 2017-08-09

Wij hebben ontzettend genoten van onze kraamweek met Vivian. Ze is onwijs lief met de kleine en zorgt goed voor zowel de kleine als mama en papa. Gezelligheid en professionaliteit!


Leonie Visser - 2017-06-14

Weer een fijne en gezellige kraamweek gehad dankzij Vivian. Verleende zorg werd aangepast aan onze wensen en behoefte. Fijn om weer dezelfde kraamverzorgster in huis te hebben als bij ons eerste kindje, voelde meteen vertrouwd.


Nadia Christina Mejias Lozano - 2017-02-11 

Top kraamverzorgster ! Hele fijne week met haar ervaren, veel geleerd en stap voor stap kunnen opnemen ! Heb een traantje gelaten toen ze wegging haha, als ik ooit een tweede kind mag krijgen zal ik haar zorg zeker weer vragen ! 


Rob en Monique - 2016-11-11 13:07:52


Lieve Vivian,

We missen je nu al! Ondanks dat ik bedliggend was, heb je de mooiste tijd van mijn leven gegeven. Wat heb je ons goed verzorgd en wat heeft Rob veel geleerd bij je. Ook was je een gezellig persoon om om je heen te hebben. 
Ondanks dat we je missen, gaat het heel goed in ons huishouding. En Louisa doet het ook super. Dat komt door de kennis die je ons hebt bijgebracht. 
En de borstvoeding gaat ook nog steeds goed. Daar heb je me ook zo goed mee geholpen.
We zijn je dankbaar.

Groetjes Rob en Monique


Johanneke Vonk - 2016-10-10

Vivian heeft ons super geholpen in de kraamperiode! Je bent professioneel en kundig en ook gewoon een heel gezellig persoon. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen voor ons hele gezin! 


Fam Visser - 2016-09-01 13:48:45 

Lieve Vivian, 

Eind april was je bij de bevalling van ons eerste kindje. Het was een vlotte bevalling en een kraamweek zonder complicaties. 

Zelf ben ik kraamverzorgster maar dat heb ik volledig kunnen loslaten en volop kunnen genieten van mijn zoontje, ons gezin en de kraamvisite. Mochten wij ooit weer gezinsuitbreiding krijgen hopen we dat je er weer bij ben! Het was een gezellige kraamweek en de dagen vlogen voorbij. 

Vivian is een lieve, rustige, kundige vrouw, een kraamverzorgster in hart en nieren en weet goed wat ze doet. Nogmaals bedankt Vivian!

Liefs Sander, Leonie en Nolan


Barbara en Guido - 2016-07-27 08:30:12 

Super kraamzorg! Heel veel steun aan je gehad. 
En na een paar maandjes de cursus babymassage bij je gedaan....sowieso leuk om je weer terug te zien en Collin vindt de massage heerlijk! Een aanrader voor iedereen! 

Barbara, Guido, Zara & Collin????


Patries en Josien - 2016-04-03 11:34:42 

Lieve Vivian,

We willen je bedanken voor een heerlijke kraamweek. Super kundig, rustig en en niet te vergeten heel ervaren. Naast alles wat we van je hebben mogen leren, was het ook heel gezellig. We kunnen je aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt, je bent een schat! XXX Ties, Jo en Sam


Barbara van Krevelen - 2016-03-06 

Zeer fijne kraamtijd gehad dankzij Vivian. Goede begeleiding bij de borstvoeding en overstap naar fles voeding. Houdt rekening met de emotionele aspecten tijdens de kraamperiode. Professionele maar zeker ook persoonlijke warme zorg!


Familie Dumoulin - 2016-01-27 22:03:01 

Lieve Vivian,

We hebben jouw kraamzorg voor Sarah als heel prettig ervaren. Het was een goede en rustige start van een nieuwe fase in ons gezinnetje. Je gaf ons nuttige tips waar we veel aan hebben gehad, maar liet ons ook dingen op onze eigen manier doen. Voor ons een goede balans. Ook Jesse was erg blij met je en vond het jammer dat de kraamweek weer voorbij was. Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Groetjes van Suzanne, Bas, Jesse en Sarah Dumoulin


Fam. Vroon - 2015-12-14 22:22:43 

Lieve Vivian,

Na de goede ervaringen die we met jou hadden, van de kraamzorg bij Nina, was de keuze niet moeilijk om jou weer te bellen toen bleek dat ik weer zwanger was. Ook nu hebben we weer veel gehad aan je zorg in de kraamweek. Je houdt in de gaten of het goed gaat met iedereen, zowel mama en de baby, maar ook grote zus en papa. 
Elke ochtend waren we weer blij dat jij er was! 
Bedankt voor de liefdevolle, zorgzame en deskundige zorg tijdens de kraamtijd! 

Liefs, 
Chris, Aline, Nina & Anna 


Dirk, Tinja, Yk en Kjell - 2015-12-13 

Zorgeloze kraamweek gehad dankzij Vivian. Ook zag ze snel dat onze zoon last had van reflux zodat we daar op in konden spelen. Ze heeft ons super begeleid en onze oudste zoon is dol op haar. Heel erg bedankt Viv! 


Fam. de Koning - 2015-12-13 16:45:21 

Hallo Vivian, 

Onze lieve Olivia is al weer een half jaar oud...tijd gaat snel! 
We vonden het super dat je ons de eerste week zo goed hebt geholpen. Je was zeer behulpzaam en daadkrachtig. Juist in die periode van wennen en waarin je je onzeker kan voelen is dat heel erg fijn! We kijken er nog regelmatig met veel plezier op terug!

Groeten, 
Marc, Ilse en Olivia 

ps. Namens Olivia bedankt voor haar eerste kerstkaart! ;)


Fam de Bruijn - 2015-09-10 22:55:58 

Hoi Vivian,

Bedankt voor de gezellige kraamweek en al je goeie hulp.
Ik en mijn man hebben ervaren dat de kraamtijd ook anders kan dan alleen maar rennen en vliegen...Dit vergeten we niet meer net als de hittegolf die we erbij hadden.(Wat was het warm!)
Super bedankt.
Groetjes Familie de Bruijn.


Liesbeth Groeneveld - 2015-09-08 21:23:34 


Lieve Vivian,

Bedankt voor alle goede zorgen.
Vooral de rust die je bracht hebben we als zeer plezierig ervaren. 
Mede door jou is is de kraamtijd na Sara's geboorte een fijne tijd geweest.

Liefs Jelle, Liesbeth, Gijs en Sara


Anita,Adam en Lucy - 2015-05-10 22:03:44 

Hoi Vivian
Wij willen je bedanken voor onze geweldige kraamtijd!
Bedankt voor alle help. Elke ochtend was ik weer blij dat jij er was.wij hebe goede start gekregen door jou help, wij wille jou bedanken voor zo een liefdevolle kraamtijd. Het was zo gezellig.
Bedankt voor je goede en liefe zorg bedankt dat je er was!

Liefs Anita,Adam & Lucy
Groetjes 


Dirk, Tinja & Yk - 2015-03-15 19:13:44 

Lieve Vivian,

We hebben een heel fijne en vooral onbezorgde kraamtijd gehad. Zo vertrouwd als je er bent! Mocht er een tweede komen dan trekken we gelijk bij je aan de bel! We zijn je heel dankbaar voor al je hulp. 

Liefs, Dirk, Tinja & Yk


Ingeborg Bauer - 2014-12-07 

Op 7 november is ons eerste kindje genaamd Julian geboren. De dag erna kwam Vivian ons thuis helpen. Wij waren met z'n drietjes erg blij met haar hulp en we hebben een gezellige week gehad. Ze heeft ons goed geholpen en veel kunnen leren. Soms hoor je mensen zeggen dat ze blij zijn als de kraamverzorgster weg gaat maar dat gevoel hadden wij helemaal niet. We zouden haar zo weer vragen als er ooit een tweede komt. Nogmaals bedankt Vivian! 

Groetjes 


Leonore - 2014-09-20 17:05:04 

Lieve Vivian, 

Wat een spannende tijd zo'n eerste kindje, alles zo nieuw en onzeker. Elke ochtend was ik weer blij dat je er was! Gelukkig heb je ons snel de kennis en zelfvertrouwen gegeven om voor onze kleine meid te zorgen.Ook tijdens de moeizame start met borstvoeding bleef je positief en dankzij jou hulp en motivatie is het toch gelukt! 

Geen uitdaging te gek lijkt het wel, tijdelijke woonsituatie, schoonfamilie uit het buitenland over, 3 talig huishouden.. het ging allemaal hartstikke goed en je maakte het elke dag weer gezellig.

Bedankt voor je goede zorgen, we missen je!

Groetjes,

Tiago, Leonore & Sophia 


David en Vera - 2014-08-06 07:27:06 

Lieve Vivian,

Wat hebben wij genoten van de kraamtijd!
Allemaal dankzij jou, onze kleine meid Vidami heeft zo`n goede start gekregen, door jouw hulp en inzet, dit zullen wij nooit vergeten.
Via deze weg willen we je nogmaals heel erg bedanken en raden je zeker bij andere aankomende ouders aan!

Merci

David, Vera, Vuitton, Manuel en Vidami


Anneli - 2014-04-27 11:06:04 

Hoi Vivian, bedankt voor je gezelligheid en steun tijdens de kraamweek. Helaas lag onze Tess de eerste week in het ziekenhuis, maar toen ze thuis kwam hebben we gelukkig nog 3 dagen kunnen rekenen op je hulp. Ook nu kunnen we nog steeds bij je terecht met vragen. Bedankt voor alles!Tim, Sara, Tess en Anneli


Navrozashvili - 2014-04-14 22:44:09 

Hallo vivian
Ik wilde je nogmaals bedanken voor super zorg en niet te vergeten je gezelligheid.  Je bent echt een grote steun voor ons geweest. Super.
Groetjes tamara bobby en liza


Kees Vermeulen - 2014-04-10 08:47:09 

Het is al weer even geleden, maar Vivian heeft bij 3 van onze kinderen de kraamzorg uitgevoerd! Tot volle tevredenheid!Vivian is een steun en toeverlaat voor het gezin!Aan te raden dus! 


Joyce - 2014-02-10 16:45:25 

Hoi lieve Vivian,

Wij willen je bedanken voor onze geweldige kraamtijd!
Wij kregen een geplande keizersnede en jouw zorg begon daarvoor al. Je belde de avond ervoor al om ons succes te wensen en je wilde graag op de hoogte gehouden worden. Voor ons een heel fijn gevoel dat je zo mee leefde.
Eenmaal thuis hebben wij genoten van een liefdevolle kraamtijd. Je stond klaar voor zowel mij en de kleine, als voor mijn mannetje en andere dochter! Je hebt ervoor gezorgd dat we een hele fijne kraamtijd hebben gehad en je hebt ons een hoop geleerd.
Zelfs nu, 2 maanden later, kunnen we je nog steeds bellen als we met vragen zitten.
Je bent een schat!

Knuffel van Mike, Joyce, Chayenne en Destiny


Fam. Stevens - 2014-01-29 10:54:11 

Lieve Vivian,
Na de bevalling van ons eerste kindje was je onze kraamverzorgster. Dit is ons zo goed bevallen, dat we je direct weer hebben benaderd, toen we wisten dat ons tweede kindje op komst was.Wederom waardeerden we je zorg, die met een hoop humor en gezelligheid gepaard ging. Als we 's avonds, als je al naar huis was, nog met vragen zaten, stond je ook nog klaar met antwoorden. Het was fijn dat je een constante en vertrouwde factor was, ondanks de niet te vergelijken bevallingen, alsmede de verschillen in start van de kraamtijd.Mochten we ooit toch voor een derde gaan, dan kijken we er nu al naar uit je weer als kraamverzorgster bij ons uit te nodigen.
Groet.


Abra, Olaf en David - 2013-11-05 08:42:09 

Bedankt voor alle hulp en betrokkenheid. Je hebt ons goed begeleid bij het verschonen van luiers, de baby in bad doen en het constant houden van zijn temperatuur. Ook ons huisje zag er keurig uit. Het is ons wel duidelijk geworden dat je veel ervaring hebt. En het is ook heel fijn om te weten dat we je nog eens kunnen bellen of mailen als we met vragen zitten.


Guido, Denise, Rens en baby Elise - 2013-08-12 22:12:12 

Lieve Vivian,

Wat was het fijn om jou als kraamverzorgster te hebben. Het liep allemaal even anders dan verwacht, erg jammer van de ziekenhuisopname. Ik vond het juist zo gezellig! Voor Rens ben je ook superlief geweest, heel belangrijk voor zo'n mannetje. Je kennis, rust en adviezen waren erg prettig. Ondanks dat het onze tweede is, hebben we veel geleerd. Het cadeautje is erg in de smaak gevallen, wat een leuk gebaar! Ik zal je zeker aanraden bij vriendinnen! We hopen je nog eens tegen te komen. Bedankt voor de fijne tijd, dikke kus Guido, Denise, Rens en Elise.


Steffen.Petra, Isabo, Florien en Madee - 2013-03-20 12:27:04 

Lieve Vivian,wat is het stil hier. Je bent 2 dagen geleden vertrokken maar we missen je. Alle 5 hoor.Je hebt ons een geweldige kraamtijd gegeven. Je straalde een rust uit en hield het hele huishouden draaiende.Je was super lief voor mijn andere meiden. En ze zijn dol op je geworden.Voor Madee heb je heel goed gezorgd en je hebt mij het gevoel gegeven alles los te laten en te genieten van de kraamtijd. En dat heb ik ook zeker gedaan.Ook voor Steffen was je aanwezigheid super.  Het voelde gewoon vertrouwd.Bedankt voor al je informatie die je hebt gegeven. Voor ons is het gezin compleet, maar we zullen je zeker aanbevelen in onze omgeving en hopen (ook de meiden!!) je snel weer eens te zien. Je bent altijd welkom.


Brenda Emens - 2013-01-17 12:17:46 

Lieve Vivian

Wat hebben wij een fantastische kraamtijd gehad met jou erbij.
Onze zoon Tyge is geboren op 4 november 2012. Het is alweer even geleden, maar wij zijn jou niet vergeten. Zullen we ook nooit doen. Zelfs Danny vond het heerlijk dat je er was. Wat heb je hem klaargestoomd tot papa zeg !!! Fantastich om te zien voor een moeder. En we hebben ons geen moment een 'vreemde' gevoeld in ons eigen huis! Ook heel fijn.
Wat was je een steun en toeverlaat.  Zeker toen Tyge 'geel' zag, heb je ons goed begeleid en verwend met kleine dingetjes. Want het waren toch spannende dagen.
We denken nog vaak aan je terug. Je bent echt een topvrouwtje.
Het was jammer dat je weg moest. (Niet dat wij het niet aan zouden kunnen. Want met dat vertrouwen heb jij ons achter gelaten !) Maar het was zo gezellig. Bedankt dat je er was!

Veel liefs van Danny Alburg en Brenda Emens
en een dikke knuffel van Tyge


Elise van der Linden - 2012-09-14 15:35:21 

Lieve Vivian,
We hebben net onze eerste week met onze zoon Wessel achter de rug en het is dankzij jou een super mooie en leerzame week geworden. Wij hadden geen betere kraamverzorgster kunnen krijgen, daar zijn wij van overtuigd! Je hebt ons met zoveel liefde, geduld, maar bovenal ervaring en kennis geholpen. Daardoor gaan wij nu vol vertrouwen deze nieuwe periode in. Nogmaals bedankt voor alles!  

Liefs Jasper Marieke en kleine Diesz 


Marieke en Jasper - 2012-08-20 17:25:05 

Hallo Vivian!!
Bedankt nog voor je geweldige steun tijdens onze kraam tijd!Je bent een hele ervaren kraamhulp met passie voor de kleintjes, in ons geval kwam kleine Diesz niets te kort aan verzorging en knuffels :)
Je maakte echt het verschil voor ons in de bijzondere maar ook wel soms onzekere en pijnlijke ;) eerste dagen.

Bedankt  wij bevelen iedereen jou aan!!!!
Liefs Jasper Marieke en kleine Diesz 


Kim Spelbrink - maandag 16 januari 2012 

Al heel wat jaren ken ik Vivian als een heel betrokken, sociaal, professioneel en liefdevol persoon. Uw pasgeboren kindje en de rest van het gezin zal in hele goede handen zijn. Mocht ik zwanger worden, zal ik direct contact opnemen met Vivian. Wat een mooie, overzichtelijke site!Liefs Kim